путін мав виступити із терміновим зверненням, але не склалось: що сталося

Читать на русском
Автор
39849
Президент росії володимир путін
Президент росії володимир путін. Фото Скріншот відео

путін повинен був виступити зі зверненням до росіян

Російський диктатор володимир путін виступить зі зверненням до громадян своєї країни у вівторок, 20 вересня.

Російські ЗМІ з посиланням на свої джерела анонсували, що звернення розпочнеться у вівторок о 20:00 за московським часом (збігається з часом у Києві). Водночас у визначений час виступ не розпочався, а ті самі російські ЗМІ поширили інформацію, що звернення затримується, не називаючи, втім, причин цього. Станом на 20:35 ні звернення, ні будь-якої нової інформації так і не було оприлюднено. Пізніше по Мережі поширилася інформація, нібито звернення перенесли на 21:00, однак і в цей час воно не почалося. Станом на 21:20 – звернення путіна ще немає.

Станом на 21:50 звернення путіна все ще нема. Разом із тим, російський пропагандистський ресурс RT ("Раша тудей") видалив анонс звернення.

Звернення путіна не було оприлюднено і о 22:15. Разом з тим, російське видання "Московський комсомолець" повідомляє, що прессекретар президента рф дмитро пєков не виходить на зв'язок, хоча його журналісти "засипали питаннями".

Близький до кремля російський політолог Сергій Марков ситверджує, що виступ путіна відклали на середу, 21 вересня.

Проте жодної офіційної інформації наразі немає.

Пізніше видання Forbes з посиланням на джерела в адміністрації президента рф осії повідомило, що записане путіним звернення буде показано 21 вересня, коли "прокинеться Далекий Схід".

"Телеграф" відстежуватиме звернення російського диктатора у разі його появи та публікуватиме в цьому матеріалі найважливіші його заяви, якщо такі будуть.

Також очікувалося, що після путіна зі зверненням мав виступити міністр оборони росії сергій шойгу. Однак і цього поки що не сталося.

Раніше у вівторок окупанти оголосили про проведення термінових "референдумів" про входження до росії на території окупованих ОРДЛО, Херсонської та Запорізької областей України.