"Фаєр-шоу" в Єкатеринбурзі: легіон "Свобода Росії" підпалив вагони з паливом для російської армії (відео)

Читать на русском
Автор
7485
Легіон "Свобода Росії"
Легіон "Свобода Росії"

Легіон "Свобода Росії" влаштував нову диверсію та звернувся до мобілізованих росіян

Учасники легіону "Свобода Росії" продовжують вести війну з путінським режимом як на полі бою в Україні, так і в глибокому тилу на території самої РФ. До Дня військового розвідника у Росії партизани влаштували яскраве "фаєр-шоу".

Як повідомили активісти руху, сьогодні вночі, 5 листопада, учасники легіону зробили черговий внесок у боротьбі з російським злочинним урядом. У місті Єкатеринбург легіонери підпалили залізничні потяги з паливом, яке призначалося для путінських військ, які здійснюють агресію на території України. На підтвердження своїх слів катеринбурзькі партизани опублікували відео з місця подій.

Момент пожежі у Єкатеринбурзі

Активісти зазначили, що ця акція була здійснена з метою підтримки учасників легіону, які на даний момент борються з армією путіна в Україні. Крім того, рух опублікував звернення до мобілізованих громадян РФ.

"У Вас теж є можливість протистояти військовим злочинам в Україні шляхом вливання до лав ВРЛ (Всенародний рух легіону — Ред.) або безпосереднього переходу на бік Легіону. Боротьба за свободу Росії є обов’язком кожного громадянина РФ, який хоче відновити мир в Україні та нормальне життя у Росії!", — йдеться у заяві.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російські опозиціонери створили політичний центр збройної боротьби з РФ. До нього увійшли кілька організацій, зокрема й знаменитий легіон "Свобода Росії".

Також ми повідомляли про те, що колишній чиновник із Росії вступив у легіон "Свобода Росії".