Стриптиз для російських заводчан розлютив їх дружин: відео нестримного "свята" злили в мережу

Читать на русском
Автор
4282
Красноярським заводчанам подарували стриптизерку Новина оновлена 18 листопада 2022, 21:16
Красноярським заводчанам подарували стриптизерку. Фото https://ua.news/

Танці у касці відбувалися під пісню з фільму "Весна на Зарічній вулиці"

У росії вкотре затріщали швами всі духовні скрєпи. На честь дня народження одного з великих місцевих підприємств, його керівництво вирішило заохотити своїх співробітників оголенкою. Відео із заходу вибігло до мережі. На опублікованих кадрах можна побачити, як молода дівчина оголюється перед здивованим колективом заводу.

У пості до опублікованого ролика зазначається, що інцидент стався на території красноярського заводу з виробництва металоконструкцій "Сібсталь МК". Як пишуть місцеві ЗМІ, на підприємстві вже підтвердили факт стриптизу та розповіли, що всього дівчина виконала два номери на верстаті. В одному з них танцівниця в касці оголилася під пісню із радянської кінокартини "Весна на Зарічній вулиці".

Невідомо, як відреагували працівники на такий подарунок, але, судячи з постів в інтернеті, їхнім близьким такий перформанс виявився не до душі. Так, за словами користувачки соцмережі, яка називає себе падчеркою одного з робітників, від побаченого вона була шокована.

"Щоп’ятниці мужиків будуть "тішити" такою виставою. Мама в шоці, та й загалом дружини. Це найогидніша мотивація у світі". — каже автор поста.

У коментарях до відео деякі користувачі зауважували, що справа відбувалася в країні зі "знаменитими традиційними цінностями".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни так поспішали втекти з Херсона, що стріляли навіть своїми.

Також ми повідомляли про те, що російський "нічний метелик", який ображав українців зник безвісти в Німеччині.