У путіна знову заговорили про його поїздку на окупований Донбас

Читать на русском
Автор
948
володимир путін
володимир путін. Фото twitter.com/adagamov

Про терміни та цілі візиту не повідомляється

Російський диктатор владимир путін не відмовився від планів відвідати окуповані частини Донецької та Луганської областей.

Як повідомляють російські ЗМІ, про це заявив прес-секретар глави кремля дмитро песков. Вінне став вдаватися у подробиці щодо намірів путіна, і навіть не став називати конкретних дат.

Водночас він повідомив, що ця поїздка відбудеться "згодом".

Крім того, спікер російського диктатора повідомив, що нової інформації про проведення додаткової мобілізації не надходило, а путін запевняв, що вона завершилася.

Варто зазначити, що 9 листопада песков вже заявляв, що путін має намір відвідати ОРДЛО, "коли прийде час". Втім, тоді він повідомляв, що глава кремля не має конкретних планів щодо цього візиту.

Як повідомлялося раніше, президент США Джо Байден напередодні повідомив, що Вашингтон буде готовий вести переговори із кремлем після того, як росіяни повністю покинуть територію України. У відповідь на це пісків заявив, що Білий дім ставить "неприйнятні умови", хоча додав, що в Москві вважають дипломатичний шлях оптимальним для завершення війни.