Путіністу михалкову погіршало, він уже в реанімації

Читать на русском
Автор
1724
микита михалков
микита михалков

Російського актора перевели до реанімаційного відділу іншої лікарні

Відомого режисера, актора та голову Спілки кінематографістів росії і за сумісництвом путінського поплічника микиту михалкова, якого напередодні госпіталізували із підозрою на ковідну пневмонію, перевели до реанімації. Наразі стан путініста оцінюється як вкрай важкий.

Як у п'ятницю, 6 січня, пише проросійська Baza, 77-річний михалков потрапив до лікарні із пневмонією, поява котрої була спровокована коронавірусною інфекцією, у четвер. Під час огляду медики оцінили стан режисера як важкий, однак вже на ранок наступного дня його перевели до реанімаційного відділення іншого медичного закладу через погіршення самопочуття.

Наразі один із найвпливовіших людей у російському кінематографі перебуває в однієї з московських лікарень. В якій саме — поки не розголошують.

Варто додати, що раніше представники російського режисера заявляли, що він хворий на грип.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як Служба безпеки заборонила режисеру микиті михалкову в'їзд на території України. Крім нього, до списку персон нон грата увійшли ще 10 діячів культури з росії.

Також нагадаємо, як нині госпіталізований михалков під час свого публічного виступу випадково проговорився про те, що на війну в Україну російське командування відправляло колишніх зеків.