Російські окупанти розбилися у ДТП біля кордонів України (фото, мапа)

Читать на русском
Автор
13068
Військові їхали у броньованій вантажівці
Військові їхали у броньованій вантажівці. Фото t.me/bazabazon

Аварія з військовими відправила до лікарні місцевого мешканця

Російські військові продовжують калічиться ще до зустрічі з ЗСУ. Так, у Воронезькій області сталася ДТП, коли російські військові їхали у колоні. Зіткнулися два КамАЗи — без постраждалих не обійшлося.

Інформацію про це публікує російське інтернет-видання Baza. Внаслідок ДТП поранення отримали семеро осіб – шість із них співробітники росгвардії з Мордовії, сьомий – водій другої машини.

Усі потрапили до лікарні із травмами різної тяжкості. Пояснення причин аварії вельми незвичайне — на броньованому КамАЗі росгвардійці нібито їхали у складі колони. Раптом звідкись назустріч виїхала інша вантажівка. За її кермом був місцевий мешканець.

Росгвардійці потрапили в ДТП під Россошшю
Військовий КАМАЗ трохи підгорів

Зазначимо, що аварія сталася на трасі Білгород — Россош в Ольховатському районі. Згідно з картою — ця ділянка не має нічого особливого, за винятком близькості до державного кордону України. Саме у Воронезькій області, як і в інших прикордонних регіонах, ворог накопичував сили для атаки. Примітно, що постраждалі — росгвардійці з Мордовії, регіону рф, розташованого майже за тисячк кілометрів від місця аварії.

Місце ДТП на трасі
Місце ДТП на трасі
Ольховатський район на карті
Ольховатський район знаходиться з боку Куп’янська.

Трохи більше, аніж тиждень тому в Білгородській області російський мобілізований провів ліквідацію своїх співгромадян більш ефективно. Загинуло троє, поранено шістнадцять, ще вісім вважалися зниклими безвісти після підриву їм гранати.

Нагадаємо, що поки одні російські військові розбиваються у ДТП біля кордонів України, інші в паніці встановлюють системи ППО навколо кремля у москві. Артилерійські та ракетні системи кранами піднімають прямо на будівлі міністерств і відомств.