Ковбаса за вбитого чоловіка: у росії знову відзначилися з подарунками для родин окупантів

Читать на русском
Автор
2497
Подарунки вдовам знищених окупантів
Подарунки вдовам знищених окупантів. Фото Соцмережі

Судячи з фотографій, оприлюднених пропагандистами, на руки видавали один-два невеликі пакети з м`ясними виробами

У росії, де родинам знищених в Україні окупантів цинічно дарують пельмені, вирішили вкотре заохотити родичів "демілітаризованих" загарбників. Зокрема, на честь т.зв. "дня захисника", який на території країни агресора відзначають 23 лютого, їхнім родинам вручили пакунки із ковбасою та сосисками.

Про це повідомили у Telegram-каналі міської адміністрації Владивостока. Пізніше публікацію видалили, однак журналісти "Телеграфу" все ж встигли її зберегти.

У повідомленні уточнювалося, що відповідна акція була проведена за підтримки місцевої торговельної компанії "Ратимир", яка займається виробництвом м'ясної продукції, а саме ковбаси, сосисок, паштетів, консервів та напівфабрикатів.

Варто нагадати, що на честь святкування Дня матері жінкам, чиї сини загинули у т.зв. "військовій спецоперації" в Україні, цинічно презентували набори рушників.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, як у сепаратистських "республіках" Донбасу родинам загиблих на війні окупантів видавали матеріальну допомогу. Однак сума виплат зменшувалася чи не щомісяця.