У росії знову гучно: потужні вибухи пролунали на території краснодарського авіаучилища (фото та відео)

Читать на русском
Автор
1469
Ще одна пожежа на території країни-агресорки
Ще одна пожежа на території країни-агресорки. Фото Колаж "Телеграфу"

Дим з місця загоряння бачили у різних кінцях адміністративного центру Краснодарського краю

У п'ятницю, 3 березня, жителі російського Краснодару почули потужний вибух. Після чого в районі місцевого авіаучилища сталася масштабна пожежа, щільний дим від якого виднівся за кілька кварталів від осередку займання.

Краснодар - вибух на авіаучилищі
Пожежа на території авіаучилища у рф

Про це, посилаючись на російські Telegram-канали, повідомив український блогер Сергій Стерненко.

"Учєнія та свєрхзвук в районі льотного училища у Краснодарі", — написав він.

В районі місцевого авіаучилища сталася пожежа
Потужний дим видніється за десятки метрів від місця події

За даними російських ЗМІ, які почали масово ширити інформацію проте, що в місті пролунав гучний вибух, після якого, у помешкання місцевих жителів затремтіли шибки і спрацювали сигналізації на машинах.

Крім того, є інформація про те, що вибухів було не менше двох і їх чули у різних районах Краснодара та селища Нова Адигея. Попередньо, вони сталися на території льотного училища, адже саме там одразу здійнявся гучний стовп диму, кадри якого активно зараз ширяться Мережею.

Місцева влада інформацію про потужне загоряння і звично не коментує, проте, як зазначають "Осторожно, новости", в соцмережах також опублікували відео літака, що летить над містом — автори припустили, що "бавовни" могли бути пов'язані з переходом літака на надзвукову швидкість.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як на території російського Єйську, пролунав вибух в районі аеродрому, після чого над летовищем піднявся щільний чорний дим.