Російські солдати знову стріляють один у одного - у Брянську цілий детектив

Читать на русском
Автор
741
У росії трапився ще один інцидент за участю строковиків
У росії трапився ще один інцидент за участю строковиків. Фото 24 канал

Чотири години пошуків стрілка нічого не дали

У російському Брянську невідомий розстріляв солдата-строковика, який охороняв один із військових складів. Правоохоронці оперативно ввели план-перехоплення "Сирена", аби спіймати зловмисника, однак інцидент згодом набув зовсім нових барв.

Як пише Telegram-канал Baza, представники поліції розшукували стрілка впродовж кількох годин, але пізніше виявилося, що у військового поцілив його ж товариш по службі.

Попередньо встановлено, що інформація про напад на солдата-строковика з'явилася близько 18:30. Саме у цей час на території військової частини було чути звуки двох вибухів, в результаті яких нібито й було поранено військовослужбовця. Поліція одразу почала шукати невідомого чоловіка, щоб вбраний у темний одяг і мав при собі зброю. Копи ввели по місту план-перехоплення "Сирена", однак чотири години пошуків жодного результату не дали.

Вже пізніше стало відомо, що сторонні на територію військової частини не проникали, а строковика випадково поранив його товариш по службі. Наразі обставини та факти надзвичайної події встановлюють слідчі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в одному з військових навчальних закладів у росії загадково померли одразу троє курсантів. У всіх перед смертю пішла піна з рота і спостерігалися ознаки епілептичного нападу.