Паніка у Білгороді: посеред вулиці утворилася величезна вирва, місцеві пишуть про "приліт" (фото, відео)

Читать на русском
Автор
5416
Вирва у Білгороді, ймовірно, від вибуху
Вирва у Білгороді, ймовірно, від вибуху. Фото Відкриті джерела

Поки що невідомо, що саме спровокувало вирву та вибух

У російському Білгороді знову неспокійно. Серед проїжджої частини утворилася величезна вронка, пошкодивши машини. Місцеві повідомляють, що перед цим чули гучний вибух.

Фото та відео з місця подій діляться у місцевих Telegram-каналах. Інформації про постраждалих наразі немає.

Незважаючи на те, що місцеві повідомляють про вибух, вікна в будинках не повилітали і не потріскалися, як повинні були б від вибухової хвилі. При цьому мешканці скаржаться, що до них на корнизи прилетіла земля, що підтверджує вибух чи поштовх. Проте трапилося і щось абсолютне неймовірне. На даху будинку неподалік місця події знайшли автомобіль — його туди закинуло в момент вибуху або поштовху.

Повідомляється, що осколками пошкоджені житлові будинки в Білгороді, в деяких квартирах повилітали шибки. Перед падінням наразі невідомого об'єкту мешканці чули свист та гул, будинки вібрували та тряслися. Ймовірно, ціллю була міська підстанція, яка розташована за кілька десятків метрів від місця падіння. На кадрах з місця видно, що пошкоджені припарковані поряд автомобілі та навіть повалені ліхтарні стовпи. На місце вже прибули спецслужби, а воронку оточили.

Через деякий час після інциденту місцева влада підтвердила вибух, повідомляє один з російських каналів. Постраждалих немає, а радіус вирви 20 метрів.

"За попередньою інформацією, постраждалих немає. На перехресті однієї з центральних вулиць утворилася величезна вирва радіусом 20 метрів. Є пошкодження скління в сусідньому багатоквартирному будинку, вибуховою хвилею пошкодило кілька припаркованих автомобілів і повалило стовпи лінії електропередач", — заявив голова регіону В'ячеслав Гладков.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Московській області сталася пожежа на заводі з телевізорами. Горіло приміщення, де зберігалася вже готова продукція відомих брендів.