"Цей острів має піти в безодню морську": медведєв перевершив себе в погрозах Заходу

Читать на русском
Автор
5862
дмитро медведєв погрожує Заходу
дмитро медведєв погрожує Заходу. Фото focus.ua

медведєв заявляє, що Велика Британія була, є і буде вічним ворогом росії

Після погроз Південній Кореї за можливу військову допомогу Україні заступник голови російського Радбезу дмитро медведєв переключився на Велику Британію. Він погрожує відправити її під воду новою російською зброєю.

Погрози медведєва у бік Великої Британії надійшли після того, як 21 квітня Лондон ввів додаткові санкції проти росії, а саме проти п’яти осіб, причетних до отруєння та арешту політика та журналіста Володимира Кара-Мурзи. Заступник голови Радбезу рф влаштував справжню істерику у своєму Telegram-каналі, розписавши цілий пост про те, що Велика Британія — це нахабний і огидно-сирий острів, який "має піти в безодню морську".

"Віра британських дегенератів у свою винятковість пречудова. Під санкції потрапив склад російського суду, який розглядав справи по тяжких злочинах стосовно наших громадян, а трохи раніше посол цієї країни щось гавкав біля будівлі нашого суду. Річ навіть не в конкретному "кейсі", а в їхній святій впевненості, що це страшне покарання і російські посадовці будуть битися в істериці з цього приводу. Все-таки очевидно, що конфлікт застарілої форми (британська монархія, що вироджується) і глумливого змісту (погляньте на обличчя їх недавніх прем'єрів – Бориски Джонсона, Терезки Мей і цього, як пак його, Сунака, імені не пам'ятаю) створює вельми химерних тварюк", — заявив медведєв.

Й одразу перейшов до погроз у бік Великої Британії, говорячи про те, що новітня система російської зброї нібито здатна відправити її під воду. Вочевидь, у разі він зробив натяк на ядерну торпеду "Посейдон".

"Втім, начхати на їхнє рішення. Британія була, є і буде нашим вічним ворогом. Принаймні доти, доки їх нахабний і гидко-сирий острів не втече в безодню морську від хвилі, створеної новітньою системою російської зброї. Let it be, як співали "Бітлз"…", — написав медведєв.

Варто зазначити, що раніше в ефірі телеканалу "росія-1" один з головних пропагандистів кремля дмитро кисельов казав про "Посейдон", який представляє собою автономний підводний апарат, оснащений ядерною енергоустановкою і ядерним зарядом. Він теж не забув згадати Велику Британію, наголосивши, що вибух цієї термоядерної торпеди біля берегів підніме величезну хвилю заввишки до 500 метрів, яка до того ж буде носієм екстремальних доз радіації.

Нагадаємо, "Телеграф" писав: після того, як у Польщі буквально схвалили удари України по росії, медведєв влаштував чергову істерику, заявивши, що "Польща зникне".