У росії горів військкомат: у мережі з’явилося ефектне відео

Читать на русском
Автор
3544
У Валдаї зайнявся військкомат
У Валдаї зайнявся військкомат. Фото Колаж "Телеграфу"

Причиною пожежі, попередньо, стало коротке замикання

У росії триває низка загадкових пожеж. Одна із таких сталася у Валдаї Новгородської області. Там посеред білого дня спалахнув військкомат.

У соцмережах з’явилося відео з місця пригоди, зняте очевидцями. На кадрах видно, що вогонь охопив частину будівлі, де знаходиться місцевий військкомат.

Інцидент трапився 2 травня. В управлінні Слідчого комітету по регіону заявили, що причиною пожежі, ймовірно, стало коротке замикання.

"За фактом займання будівлі військкомату в місті Валдай Новгородської області слідчими органами СК росії по Новгородській області організовано проведення дослідчої перевірки за ознаками злочину, передбаченого ст. 293 КК рф (недбалість)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у квітні 2023 року у місті Усинську Республіки Комі 61-річна жінка намагалася підпалити військкомат за допомогою "коктейлів Молотова". На місці був черговий поліцейський, який затримав місцеву мешканку. Щодо неї хочуть порушити кримінальну справу за "терористичний акт".