Незвичайний підпал військкомату в росії — затримано літню жінку

Читать на русском
Автор
1310
У росії намагалися підпалити військкомат
У росії намагалися підпалити військкомат. Фото ASTRA/Telegram

Жінку затримав поліцейський, який охороняв будівлю військкомату

Підпали військкоматів у росії — вже давно звичайна справа. Однак останній із випадків виділився своєю нестандартністю. Його влаштувала пенсіонерка, кинувши в будівлю пляшки з "коктейлями Молотова".

Інформація про подію з’явилася у Telegram-каналі Astra. Зазначається, напередодні ввечері у місті Усинську Республіки Комі 61-річна покоївка кинула два "коктейлі Молотова" у вхідні двері будівлі військкомату на вулиці Промисловій, 24.

На той момент на місці був черговий поліцейський, який і затримав жінку на місці пригоди. Пожежі, на жаль, не сталося.

За даними Telegram-каналу Shot, зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею "Терористичний акт". Встановлено, що жінка, яка намагалася підпалити військкомат, є працівницею місцевої клінінгової компанії. Близько 6 години вечора вона прийшла до будівлі комісаріату, наповнила пляшки пальним і в кожну вставила ґніт. Потім один із них вона підпалила і кинула у вхідні двері.

"Не зайнялося. Другу пляшку запалити не встигла і просто кинула в будівлю — у цей момент її затримав поліцейський, який охороняв військкомат. Пожежі в результаті не сталося. З покоївкою-диверсанткою тепер працюють силовики", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше судимостей затримана не мала.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що навіть школярки в росії закидають військкомати "коктейлями Молотова".