Бої за Бєлгородську область продовжуються: у мережі з’явилася карта успіхів РДК та ЛСР

Читать на русском
Автор
6054
РДК
РДК

Бої продовжуються біля низки населених пунктів

На території росії загострилися бої між армією кремлівського режиму та збройною опозицією в особі "Російського добровольчого корпусу" та Легіону "Свобода Росії". І поки ситуація залишається дуже динамічною, в мережі спробували приблизно уявити, хто і де знаходиться.

Карту зразкових позицій російської армії, а також підрозділів РДК та ЛСР оприлюднив блогер Alex Noyt у своєму Facebook.

Згідно з інформацією на карті бої тривають у низці населених пунктів у Бєлгородській області на північ від Вовчанська, у тому числі біля Шебекіно та Нової Таволжанки.

При цьому наголошується, що озброєна опозиція змогла взяти під свій контроль щонайменше чотири населені пункти.

Правдивість цієї карти дуже сумнівна і перевірити її коректність немає жодної можливості. Крім того, на карті видно, що в боях беруть участь бійці "Польського добровольчого корпусу", однак у РДК спростували інформацію про це, заявивши, що ПДК підтримує їх лише на території України.

Карта боїв у росії
Карта боїв у росії

Нагадаємо, рейди РДК та ЛСР продовжуються з кінця травня поточного року. Найбільш активні бойові дії відбулися біля міста Шебекіно, проте російська влада намагається приховати масштаби того, що відбувається і перешкоджає роботі пропагандистів у цій місцевості, а офіційних коментарів із цього приводу ніхто не давав.