Диверсія на залізниці в Росії: ГУР показало відео від "невідомих партизанів"

Читать на русском
Автор
5135
Диверсії на російській залізниці не припиняються
Диверсії на російській залізниці не припиняються

Рух було паралізовано

Росія не лише замерзає без опалення у люті морози, а й горить: невідомі противники путінського режиму вкотре спалили кілька релейних шаф на залізниці та інших об’єктах, які використовуються для логістики окупаційних терористичних військ. Вони "попрацювали" у трьох областях.

"Рух опору на території держави-агресора Росії набирає обертів", — повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Інциденти сталися в районах міст Саратов, Ярославль та Дзержинськ Нижегородської області. В результаті рух на цих залізничних ділянках центральної частини Росії було паралізовано.

"Так буде горіти й надалі, поки Кремль продовжує злочинну війну проти України!", — наголосили в ГУР.

Варто зазначити, що останнім часом у РФ часто трапляються різні аварії, через які місцеве населення залишається без електрики, води та тепла. Наприклад, 13 січня у Ростові-на-Дону відбувся великий блекаут. Електрика зникла в кількох районах міста і почалися проблеми з опаленням, коли на вулиці стовпчики термометрів опустилися до 20 градусів морозу.

Як повідомляв "Телеграф", 8 січня Свердловська область РФ прогримів вибух на залізниці. Поруч із цим місцем знаходиться нафтобаза. Весь склад із цистернами розвернуло.