"П*еки, вгамуйтеся!" Пропагандист Лукашенко збентежив мережу тирадою про зруйновану Варшаву (відео)

Читать на русском
Автор
912
Григорій Азарьонок вибухнув пропагандистською тирадою щодо мігрантів
Григорій Азарьонок вибухнув пропагандистською тирадою щодо мігрантів. Фото Колаж "Телеграфу"

Інтернет-користувачі вже жартують, що журналіст забув випити пігулки

Зневажливі звернення, погрози військовим втручанням та спроби спекуляції на тему страждань дітей – таким "коктейлем" може похвалитися виступ білоруського журналіста Григорія Азарьонка щодо мігрантів на кордоні з Польщею.

Як з’ясував "Телеграф", більшість користувачів залишилися в неприємному шоку від того, як Азарьонок висловився щодо такої актуальної теми.

Ведучий авторської телепрограми "Таємні пружини політики" Григорій Азарьонок є відомим у Білорусі пропагандистом, який підтримує режим Олександра Лукашенка. Зрозуміло, що і в ситуації з мігрантами він перебуває на боці "бацьки", транслюючи меседжі, близькі до ру-повістки.

"Л*хи, з вогнем граєте! Чи думаєте, що ніхто не знає, для чого ви організували цю кризу? […] Історія нічому не вчить? 39-й рік забули? Міці нашої армії вистачить, щоб розгромити цей ваш Балто-Чорноморський союз. Я вже не говорю про потенціал Союзної держави! Але ми не хочемо зруйнованої Варшави та біженців з Литви в Балтійському морі...", — це лише невелика частина висловлювань одіозного журналіста.

Азаронок на білоруському ТБ про мігрантів на кордоні з Польщею

Також під час своєї промови він налякав і поляків, і литовців участю військово-космічних сил РФ у ймовірній військовій операції Білорусі, закликавши "п*еків вгамуватися". Нагадаємо: це все транслювалося в ефірі білоруського телеканалу "СТВ" ("Столичне телебачення").

Дивно, але незважаючи на кількість добірної пропаганди та абсолютно суб’єктивної, як для журналіста, думки, серед глядачів знайшлося чимало тих, хто підтримав 26-річного Азарьонка. Хоча, звісно, більшість коментаторів жартують чи висловлюють своє обурення подібним "професіоналізмом".

Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 7
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 6
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 5
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 4
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 3
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей 2
Азарёнок о мигрантах на границе с Польшей

До речі, раніше схожими висловлюваннями на тему мігрантів уже виділились і російські пропагандисти, про що повідомляв "Телеграф".