Американка втратила 30 кг і поділилася секретом успішного схуднення (фото, відео)

Читать на русском
Автор
952
Кікі живе в Колорадо і побудувала своє харчування на простих продуктах і овочах.
Кікі живе в Колорадо і побудувала своє харчування на простих продуктах і овочах.. Фото instagram.com/plantifulkiki

Весь секрет криється в 4 правилах.

Ентузіаст здорового харчування і прихильник рослинної дієти з США відома під псевдонімом Кікі поділилася секретами свого схуднення на більш ніж 30 кілограмів.

Секрети вона розкрила в Instagram.

За словами Кікі їй допомогли 4 простих правила схуднення:

  1. Любов до себе і самоповага.
  2. Дієта з високим вмістом вуглеводів і низьким вмістом жирів. Кікі радить робити їжу простою і радісною.
  3. Щоденний рух. Знайти рух якого чекаєш — головний секрет, для Кікі це прогулянки по 30-40 хвилин в день. Важливий момент: "пам’ятайте, що вправи — це не покарання за погану їжу ... це нагорода", — пише блогер.
  4. Терпіння. Важливо бути послідовними у своєму підході. Якщо протягом тижня блогер їсть повторювані страви, то на вихідних готує щось цікаве.

Кікі не тільки пропагує здорове харчування для дорослих, а й залучає до цього дітей. Вона сама мама двох доньок і вважає, що правильне харчування — основа майбутнього здоров’я.

Вона називає своє схуднення — подорожжю за здоров’ям. Свої 30 кг жінка втратила протягом року. Зараз до її щоденних прогулянок вона додала заняття в тренажерному залі.

Більшість рецептів, які публікує блогер, не містять м’яса, оскільки Кікі вегетаріанка, але серед них можна знайти страви з сиром або яйцями. Більшість рецептів — з овочами. Наприклад, запечені паттісони або маленькі гарбузи, фаршировані рисом, яблуками і журавлиною.

Раніше "Телеграф" писав, що чоловікам з еректильною дисфункцією рекомендували середземноморську дієту.