Трагедія в Голлівуді: Алек Болдвін на зйомках застрелив українку

Читать на русском
Автор
1870
Алек Болдвін
Алек Болдвін. Фото фото з відкритих джерел

Поранення отримали режисер і оператор фільму "Іржа"

Американський актор і зірка Голлівуду Алек Болдвін під час зйомок фільму "Іржа" в штаті Нью-Мехіко зі зброї для реквізиту поранив двох людей. Один з них від отриманого поранення помер у лікарні.

Як повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на Офіс шерифа, Алек Болдвін зробив постріл з пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами. Зброя спрацювала неправильно і розірвала кулю, уламки якої поранили двох членів знімальної групи.

Відомо, що один з уламків потрапив в ключицю режисерові фільму Джоелу Соузу — він знаходиться у лікарні в критичному стані, за його життя борються медики.

Другий уламок виявився смертельним для 42-річної жінки-оператора Галини Хатчінс родом з України. Зі знімального майданчика її забрав медичний вертоліт, проте врятувати жінку не вдалося.

На даний момент зйомки фільму припинені, правоохоронці ведуть розслідування.

Сам інцидент називають "нещасним випадком". За попередньою інформацією, гвинтова вогнепальна зброя, яка використовувалася при зйомках, дійсно була заряджена холостими патронами, але механізм спрацював неправильно і уламки розлетілися на всі боки, зачепивши людей.

Журналіст Тесса Ментус опублікувала в Twitter фотографії, зроблені на зйомках. На них зображена локація, де знімали фільм і знімальна група з Алеком Болдвіном по центру.

Місце зйомок фільму "Іржа"
Місце зйомок фільму "Іржа"
Актори та знімальна група перед трагедією
Актори та знімальна група перед трагедією

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 20 жовтня помер актор, який зіграв Моріарті в "Шерлока Холмса".