Байден після річниці весілля впав із велосипеда: відео

Читать на русском
Автор
20098
Байден після річниці весілля впав із велосипеда: відео

Глава Білого дому зазначив, що з ним усе гаразд

Президент США Джо Байден впав з велосипеда на очах журналістів, під час відпочинку біля свого будинку в Рехобот-Біч у штаті Делавер, де він напередодні відзначав 45-у річницю шлюбу.

Як повідомляє Daily Mail, Байден вирушив на прогулянку разом із дружиною Джилл, але вирішив під'їхати до натовпу журналістів і не зміг утримати рівновагу.

Зазначається, що американський президент намагався зупинитися, щоб привітати людей, але замість цього не зміг вчасно зняти взуття з педалі, що й призвело до падіння.

"Все гаразд" — сказав він після того, як піднявся на ноги.

Після цього Байден почав жартувати зі людьми та навіть познайомив одну з жінок зі своїм собакою Командиром, якого вигулювали неподалік.

Зазначається також, що падіння Байдена викликало метушню в агентів секретної служби, які кинулися на допомогу президенту США та намагалися відтіснити натовп журналістів.

Примітно, що після недовгого спілкування з журналістами, Байден знову сів на велосипед і продовжив свій шлях.

Варто зазначити, що президент США не вперше падає на публіці, так у березні 2021 року він тричі послизнувся, намагаючись піднятися по трапу літака. А через кілька днів він знову ледь не впав, знову ж таки піднімаючись по трапу.