Багато жертв і поранених: у США півтори сотні машин потрапили в аварію через "супертуман" (відео)

Читать на русском
Автор
781
Масова аварія на мосту
Масова аварія на мосту. Фото Колаж

Кількість загиблих може зрости

Поруч із містом Новий Орлеан (Луїзіана, США) через сильний туман, 23 жовтня, на мосту сталася масова аварія. В ході зіткнення понад 150 автомобілів загинуло семеро людей.

Про ДТП в умовах нульової видимості повідомляє АBC News. У регіоні сталося кілька пожеж на болотах, дим від них поєднувався з туманом, створюючи "супертуман".

Усього аварія охопила 158 авто. Крім загиблих, ще 25 людей постраждали, але їх кількість, як і кількість жертв, може зрости. Багато машин було сильно деформовано, деякі спалахнули. Люди, що вціліли, залазили на дахи своїх машин, щоб розглянути хоч щось. Рятувальники насилу пробиралися між понівеченими авто, щоб допомогти постраждалим. За даними влади, 25 людей було доставлено до лікарні з травмами від легких до критичних. Влада закликала донорів здавати кров для травмованих.

Для перевезення людей, що застрягли, викликали шкільні автобуси. Крім того, одна з машин, що потрапили в ДТП, — автоцистерна з небезпечною рідиною. Рятувальники мусили вивозити її з місця аварії.

Як повідомляв "Телеграф", 15 жовтня на трасі "Трускавець-Львів" неподалік міста Дрогобич Львівської області сталася серйозна ДТП. Внаслідок автопригоди загинуло та постраждало багато людей.