Дружина Андрія Шевченка осоромилася з привітанням до Дня незалежності України (фото)

Читать на русском
Автор
911
Андрій Шевченко та Крістен Пазік
Андрій Шевченко та Крістен Пазік

Пізніше жінка виправила свою помилку.

Дружина колишнього тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка Крістен Пазік осоромилася, вітаючи Україну з Днем незалежності. Дружина футболіста переплутала дати свята і привітала українців на день раніше.

Відповідну "історію" жінка опублікувала у себе в Instagram.

При цьому на самій вітальній листівці була вказана правильна дата — 24 серпня, але, судячи з усього, американка цього не помітила.

Пізніше жінка виправила свою помилку. "Ймовірно, я привітала раніше, ніж треба. З днем прапора України", — написала вона в наступній історії.

Також Крістен опублікувала фотографію одного з синів у синьо-жовтій формі збірної України. Хлопець також пов’язав на себе прапор України.

Крістен Пазік — американська і британська модель. Дівчина вийшла заміж за українського футболіста Андрія Шевченка в липні 2004 року. Подружжя виховує четверо синів: Джордана, Крістіана, Олександра і Райдера.

День Незалежності України

День незалежності України відзначається 24 серпня. Традиційно в День незалежності України в Києві пройде військовий парад та святковий концерт. А кращі вітальні листівки до Дня незалежності України ви знайдете в нашому матеріалі.