Зеленського покликали на телешоу незвичайним чином: хто чекає на президента в ефірі

Читать на русском
Автор
Якщо президент прийде, то зможе відповісти на запитання відомих українців
Якщо президент прийде, то зможе відповісти на запитання відомих українців. Фото president.gov.ua

Президента України чекають сьогодні на 1+1, але чи прийде він, поки невідомо

Президента України Володимира Зеленського запросили на сьогоднішній ефір програми "Право на владу", який відбудеться 26 серпня о 20:45 на каналі "1+1".

Запрошення прийти гаранту надійшло не особисто, а на Facebook-сторінці телепрограми "Право на владу".

Якщо Зеленський його прийме, то буде відповідати в прямому ефірі на запитання впливових і успішних українців, серед яких — співзасновник monobank Олег Горохівський, військовий капелан УГКЦ, співзасновник Української академії лідерства отець Андрій Зелінський, підприємець Андрій Федоров, чемпіон Олімпійських ігор Жан Беленюк. Також в числі запрошених — засновник компанії Fast Федір Сердюк, журналіст видання Lb.ua, переселенець з Макіївки Донецької області Андрій Оленин, засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький. Крім того, свої питання президенту хочуть поставити доктор наук зі славістики Марія Молодик, керівник Української академії лідерства Роман Тічківскій і засновник освітньої платформи EdEra Ілля Філіппов.

На даний момент невідомо, чи прийме це запрошення Володимир Зеленський і чи знайдеться у президента час поспілкуватися і відповісти на питання, але дискусія обіцяє бути живою і цікавою.

Нагадаємо, раніше Зеленський оголосив про нове державне свято в Україні — дата збіглася з іншою подією.