Сенцов про Зеленського: "Вони думають, що можуть мене купити"

Читать на русском
Автор
Володимир Зеленський та Олег Сенцов
Володимир Зеленський та Олег Сенцов. Фото 24tv.ua

Сенцов вважає, що ставлення Зеленського до нього змінилося після критики з боку режисера

Український кінорежисер та колишній в’язень Кремля Олег Сенцов заявив, що його з російської в’язниці витягнув не Володимир Зеленський, а попередня влада та активісти, які працювали над цим протягом п’яти років. Режисер також додав, що його неможливо купити.

Про це Сенцов заявив у інтерв’ю виданню "Українська правда".

На думку режисера, Зеленський зараз ставиться до нього не дуже добре, адже Сенцов кілька разів "по ньому проїжджався" і президенту від того було не дуже приємно.

Сенцов також не вважає, що він повинен бути "по гроб життя" вдячний Зеленському, що той витягнув його з в’язниці, чи попросив для нього квартиру.

"В їхньому світі відбувається якось так. Вони думають, що вони можуть купити Сенцова… Коли хтось їм написав в коментарях: "ви не знаєте, кого ви звільнили на свою голову, так що зараз знайомтеся". Ні, мене неможливо купити цими речами, ні", — заявив режисер.

Колишній політв’язень Кремля додав, що Зеленський у питанні його визволення "пройшов останню милю", а попередня влада та активісти працювали над цим 5 років. 

За словами Сенцова, він вдячний Зеленському, але це не означає, що він тепер має за ним йти.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, на початку 2021 року у кінорежисера Олега Сенцова народилася донька. Дівчинку назвали Еммою.