Невістка Кернеса поплатилася за невдалий жарт про українців

Читать на русском
Автор
18806
Юлія Привалова
Юлія Привалова. Фото officiel-online.com

Продукцію YARO вилучили з продажу три відомі компанії

Фотографія на фоні Кремля (РФ) і невдалий жарт про бандерівців завершився для засновниці компанії здорового харчування YARO Юлії Привалової відмовою від її продукції з боку мережі "Сільпо", маркетплейсу "Розетка" та кафе Idealist.

Про це у вівторок, 19 жовтня, повідомив активіст Сергій Стерненко.

Так, після розголосу у соціальних мережах та ЗМІ відверто українофобської позиції Юлії Привалової відомі мережі один за одним почали відмовлятися від продукції торгової марки YARO.

"Ще учора Rozetka продавала 56 найменувань Yaro, і в наявності були вони майже усі, та сьогодні протягом дня більшість товарів було видалено, а на всіх 20, які ще показує у пошуку стоїть позначка «відсутній у продажу». Це єдине правильне рішення, яке може бути в такій ситуації", — написав Стерненко і прикріпив відповідні фото.

Розетка відмовилася від продукції YARO
Сторінка "Розетки" до скандалу
Розетка відмовилася від продукції YARO
Сторінка "Розетки" після скандалу

Таким же чином з продукцією YARO зробили "Сільпо" та мережа кафе Idealist.

Сільпо відмовилося від продукції YARO
Кафе Idealist відмовилося від продукції YARO

Варто зазначити, що вибачень за невдалий жарт про українців від Юлії Привалової так і не було, а після скандалу вона закрила доступ до своєї сторінки у Instagram.

Нагадаємо, що Юлія Привалова є донькою чинного мера міста Сокиряни, що у Чернівецькій області, Василя Козака. А її брат — Володимир Козак — народний депутат від партії "Слуга народу". До слова, чоловік Юлії — Данило Привалов — це син померлого мера Харкова Геннадія Кернеса.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, репер із Сум відзначився українофобством, а потім виправдався образом "ватника". Користувачі мережі йому цього не пробачили.