Другий термін Зеленського - найсумніше, що може бути для України, - Ігор Кондратюк

Читать на русском
Автор
1496
Володимир Зеленський та Ігор Кондратюк Новина оновлена 14 листопада 2021, 12:07
Володимир Зеленський та Ігор Кондратюк

Продюсер та шоумен оцінив здібності президента у сфері держуправління.

Телеведучий Ігор Кондратюк, який нещодавно звертався до президента Володимира Зеленського з петицією про заборону гастролей російських артистів в Україні, різко висловився про його управління державою.

Про це він розповів в інтерв’ю "Телеграфу".

Кондратюк сказав, що проблеми в Україні після того, як Зеленський обійняв свою посаду, були прогнозовані. Він нагадав, що творчість президента до виборів не була пов’язана з держуправлінням, не займався розв'язанням соціальних питань, не працював у справжній політиці. Також він не був відомий як волонтер. Його переживань за долю країни не було видно.

Зайнявши посаду, він не змінився, вважає Кондратюк. І українцям ще довго доведеться жити із наслідками рішень президента. Також телеведучий пов’язав два факти – обрання Зеленського та відмову українців від вакцинації. Імовірність другого терміну президента він оцінив як похмуру перспективу. Кондратюк вважає, що "розгрібати" знадобиться ще більше.

Повне інтерв’ю з телеведучим читайте на засланні: Наш "мудрий народ" спершу обирає Зеленського, а потім не хоче вакцинуватися, – Ігор Кондратюк