Вісім ресторанів та вид на океан: що відомо про готель, де могла відпочивати родина Зеленських (фото)

Читать на русском
Автор
Вид на готель з висоти
Вид на готель з висоти. Фото booking.com

Офіційної інформації про місце відпочинку першої леді немає.

Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена нібито літала на Сейшельські острови на відпочинок у січні. Місцем, в якому могла зупинятися перша леді та близькі люди, що її супроводжували, у розслідуванні "Української правди" показаний п’ятизірковий готель Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

На сайті Вooking він описаний як спа-готель, де до послуг гостей просторі вілли з власними терасами на зеленому острові Силует.

Hilton Seychelles Labriz Resort
Вигляд одного з басейнів на території готелю

Однією з "фішок" готелю є панорамний басейн та вид на Індійський океан з частини вікон вілл. Гостям пропонується місцева, італійська та японська кухні, а також дайвінг, пішохідні маршрути, дитячий клуб.

Зеленська готель Hilton
Можна відпочивати з видом на океан у теплому басейні
Готель Hilton на Сейшелах
Готель знаходиться на острові з тропічним лісом

За віллу в саду із включеним сніданком просять від 18 тисяч за добу.

Вартість відпочинку в Хілтоні на Сейшелах
Вартість відпочинку на найближчий час
Віли у в Hilton Seychelles Labriz Resort
Внутрішнє оздоблення однієї з вілл

Рейтинг на сайті 8,5 з 10. Користувачі відзначили, що персонал гостинно приймає гостей, пейзажі красиві, а відпочинок назвали дивовижним. Серед недоліків виділили велику кількість москітів і незадоволеність їжею.

Відгуки Хілтон Сейшели

У відгуках сайту "Гугл", рейтинг готелю 4,7 з 5. Більшість останніх відгуків описують прекрасну природу навколо, радість від прогулянок та басейну, але знайшлося місце та негативу. Турист зазначив, що йому не винесли навіть "вітальної склянки води", також на його віллі були проблеми зі світлом.

Негативні відгуки Хілтон Сейшели
"Ні вологих рушників, ні вітального напою, ні навіть вітальної склянки води"

На сайті готелю повідомляється, що гостям доступні вісім закладів з різними кухнями та напоями на вибір. Родзинкою є місцева креольська кухня.

У розслідуванні "УП" зазначається, що Зеленська могла відлетіти з сім’єю 5 січня, а повернутися 16. У цей час президент відпочивав у компанії голови свого Офісу Андрія Єрмака у Карпатах.