Залишилися дружина та двоє малюків: у Литві трагічно загинув українець

Читать на русском
Автор
50871
Миколі було лише 28 років
Миколі було лише 28 років. Фото Колаж "Телеграфу"

Тіло українця не можуть повернути додому, щоб поховати на Рівненщині

У Литві трагічно загинув українець Микола Боровець, котрий був у європейській країні на заробітках. 28-річного жителя Костополя Рівненської області вдарило струмом на роботі і в результаті він помер.

У "Фейсбуку" у спільноті "Книга пам’яті загиблих за кордоном українців" повідомляють про те, що трагедія сталася ще 5 лютого, проте відомо про неї стало лише зараз.

У Миколи залишилося двоє маленьких дітей та дружина, які не можуть повернути тіло чоловіка та батька в Україну, щоб поховати.

Через те, що ця процедура є непростою та дуже витратною, у мережі організували збір коштів. Допомогти сім’ї покійного українця попрощатися з ним можна, скинувши гроші на карту його дружини Анастасії: 5168 7574 1556 7140.

Николай Боровец погиб
Микола Боровець із дружиною
В Литве погиб украинец
Рідні загиблого просять про допомогу

Раніше ми повідомляли, що у Польщі готуються змінити умови роботи. Ці зміни стосуватимуться і українців, які там працевлаштовані чи планують поїздку на заробітки.

Нагадаємо, неподалік Дніпра у водоймі в Нікопольському районі потонув 38-річний чоловік, який заради видовищного відео вирішив пірнути в ополонку і пішов під кригу. Його тіло довелося розшукувати водолазам.