Десантні кораблі РФ увійшли до Чорного моря, за ними йдуть нові (фото)

Читать на русском
Автор
2266
Один із величезних десантних кораблів Росії
Один із величезних десантних кораблів Росії. Фото reuters.com

Росіяни кажуть, що задіяно близько 140 морських суден

Вночі 9 лютого до Чорного моря увійшло три великі десантні кораблі, які входять до 71 бригади Балтійського флоту Росії. Проте незабаром до них приєднаються й інші судна країни-агресора.

За інформацією одеського сайту "Думська", російські кораблі, що прибули, — "Калінінград", "Мінськ" і "Корольов".

Військовий корабель Росії
Угроза вторжения России
Кораблі РФ у Чорному морі

Крім того, вдень 9 лютого у Чорному морі очікується поповнення: прийдуть ще три великі десантні кораблі "Петро Моргунов", "Георгій переможець" та "Оленьогірський гірник".

Навіщо вони тут

За офіційною інформацією Міноборони РФ, загін великих десантних кораблів Військово-морського флоту Росії візьме участь у військово-морських навчаннях у Чорному морі. Окрім величезних судів, задіють і іншу техніку: близько 140 бойових кораблів, 60 літаків, всілякі бойові машини та до 10 000 військових.

Нагадаємо, що західні ЗМІ в черговий раз попередили про загрозу Україні з боку Росії і навіть назвали ймовірну дату вторгнення — 15 лютого. Журналісти відзначили, що у цей день погода в нашій країні досягне морозного піку і земля замерзне, що нібито допоможе російській армії швидше просуватися бездоріжжям.

Також ми розповідали, які плани Росії щодо України опублікували закордонні ЗМІ. Згідно з їхньою інформацією, у Москві розглядають ймовірність встановлення у Києві так званого "маріонеткового режиму".