"Заткнутися та поважати Росію"? Українців обурили слова Жириновського із датою вторгнення РФ

Читать на русском
Автор
2128
Жириновський, який ненавидить Україну
Жириновський, який ненавидить Україну

Українці не розуміють, за що поважати РФ, і відпускають у бік росіянина "чорні" жарти

Українці на тлі всіляких загроз про вторгнення РФ в Україну обурені відео, в якому голова ЛДПР Володимир Жириновський закликає нас "заткнутися та поважати Росію". І хоч запис не новий, на ньому одіозний політик називає нову дату вторгнення: воно нібито відбудеться о 4:00 ранку вівторка, 22 лютого.

Природно, ця заява про "немирний 2022 рік", зроблена в дуже експресивній формі, не могла не викликати реакцію українців.

Багато хто у Фейсбук-спільноті нашого сайту "Telegraf UA" задається питанням: у сьогоднішніх реаліях за що поважати Росію?

Проте більшість інтернет-користувачів все ж таки зі зловтіхою запитує, чи не вирушив одіозний росіянин на той світ (нагадаємо, Жириновський важко хворий на коронавірус).

Інші ж відпускають "чорні" жарти в дусі "таких не беруть у пекло" і радять Жириновському, якщо вже той каже такі речі про війну, стати в перші ряди солдатів РФ, а не "ляпати всяку дурницю".

Нагадаємо, Жириновський раніше висловлював думку, що Росія має допомогти бойовикам "через 5 хвилин після початку обстрілу... завдати такого удару по всіх збройних силах України, щоб там більше нічого не залишилося". Він також заявляв, що саме Україна, а не РФ, стягнула війська до кордонів.