Нелюдські слова лаврова щодо України обурили мережу: "на розстрільну статтю заробив"

Читать на русском
Автор
37996
Користувачі вважають, що лавров, як і путін, має психічні проблеми
Користувачі вважають, що лавров, як і путін, має психічні проблеми. Фото ria.ru

Вчинки росії все частіше порівнюють з фашистами

У мережі шоковані заявами російського міністра закордонних справ сергія лаврова. Він зробив низку резонансних заяв на брифінгу після переговорів зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою. Зазначимо, що на них лавров продовжував наполягати на російських вимогах, включаючи позаблоковий статус України та визнання незаконних "ДНР-ЛНР".

Серед іншого він заявив, що росія свідомо розбомбила пологовий будинок у Маріуполі. Нібито це була військова ціль – база "Азова". Рішення було ухвалене свідомо, сказав лавров. Користувачі мережі, бачачи фото того, як закривавлені вагітні жінки змушені бігти в укриття, емоційно реагують на його слова.

реакція мережі на лаврова

Також лавров відзначився заявою, що росія ні на кого не нападала.

У мережі сумніваються у його психологічному здоров’ї і вважають, що він уже достатньо наговорив на статтю про смертну кару.

Про лаврова та напад
лавров о нападі на Україну

лавров також висловився про можливість зустрічі українського президента Володимира Зеленського та лідера росії володимира путіна.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Україна стала предметом розмови лідерів росії, Франції та Німеччини. Деталі розмови поки не повідомляються.