Як зупинити путіна і за що він мстить Україні: пророцтво Бориса Нємцова

Читать на русском
Автор
19176
Нємцов був відомим противником путіна
Нємцов був відомим противником путіна. Фото Tengrinews.kz

Слова Нємцова багато хто вважає пророчими

Російський політичний діяч Борис Нємцов, якого вбили у 2015, ще до своєї смерті багато критикував кривавого диктатора володимира путіна та багато говорив про його плани. Зазначимо, що багато з того, що було їм сказано, подібне до подій в Україні, тому після вторгнення росії інтерес до його слів збільшився.

В інтерв’ю українському журналісту Нємцов розповідав про те, в чому мета путіна та за що він мстить Україні.

Він ще тоді, у середині 10-х називав путіна диктатором і розповідав про його упоенність владою. Політик зазначав, що путін діє без глобальної стратегії та мріє лише про довічне збереження влади. Нємцов вважав, що це погано не лише для росії, а й для України та всього світу.

Україні він не міг вибачити того, що громадяни повалили владу Януковича і боявся того ж таки щодо себе. "Він вам мститься за ваш європейський вибір. Тому він вам, звичайно, бажає зла глобально", — говорив Нємцов, передбачаючи, що путін чекатиме зручного моменту для "гидоти".

Нємцов також передбачив і теперішній стан путіна, сказавши сім років тому, що той "деградуватиме, маразмуватиме, ставатиме ще більш жорстоким, ще більш аморальним".

Зупинити його зможуть, на думку Нємцова, не санкції та не Україна, а російський народ, який дасть відсіч. Для цього люди повинні зрозуміти, що ними керує русофоб, що веде країну до кризи та ізоляції.

Раніше "Телеграф" писав, що в Росії відключають соціальні мережі, а з країни йдуть великі компанії.