Відпочинок на Шацьких озерах: як екстрим – вторгнення з Білорусі

Читать на русском
Автор
2111
Шацькі озера
Шацькі озера. Фото 24 канал

Відпочити на Волині буде дешевше, ніж у Карпатах, але може статися сюрприз

Російське вторгнення закрило українцям більшість можливостей для відпочинку, а на тих, хто має наклало низку заборон і обмежень.

В результаті для внутрішнього відпочинку в Україні залишилися лише два напрямки – Карпати, де цього року особливо високі ціни на все, та Волинь, з їхніми відомими Шацькими озерами – унікальним комплексом із понад 30 водойм.

До безперечних плюсів цього відпочинку відноситься факт наявності інфраструктури у вигляді пляжів, готелів, пансіонатів, будинків відпочинку, магазинів та іншого, а також різноманітних розваг.

До проблем належать транспортні складності — найближчий залізничний транспортний пункт, місто Ковель, звідки можна поїхати авто або автобусом, що займе від 1 до 1,5 години, а з турпутівками туди все теж не так просто.

Однак ніщо не заважає обрати готель чи будинок відпочинку самостійно через портал booking.com. Згідно з ним на Шацьких озерах можна зняти житло за:

  • 450 гривень – у гостьовому будинку "Твій кут";
  • 800 гривень – у готельному комплексі "Між трьох озер";
  • 1600 гривень – у готелі "Маєток Івана Купала".

Разом з тим через напруження, що зростає останнім часом з боку диктатора Білорусі олександра лукашенко, існує ризик опинитися в епіцентрі можливого вторгнення.