У Криму в ефірі радіо зазвучав гімн України (відео)

Читать на русском
Автор
3921
Український гімн лунав на вулицях Севастополя
Український гімн лунав на вулицях Севастополя. Фото Вікіпедія

Державний гімн несподівано лунав на хвилях пропагандистського радіо

У Криму, де триває "парад бавовн", сталася ще одна НП. В ефірі підконтрольного окупантам радіо раптово заграв державний гімн України. Чути було навіть на вулиці.

Український гімн можна було почути в ефірі російського "Радіо Крим" у вівторок, 30 серпня. Радіостанція була включена і в одному із торгових центрів Севастополя, але мелодія долинала і зовні. Момент зняли на відео, ролики публікують у ряді Telegram-каналів.

Так, державний гімн звучав у прямому ефірі радіостанції "Радіо Крим". Слова "Ще не вмерла Україна..." різко перервали трансляцію. Пропагандисти припускають, що нібито це спрацювали українські хакери.

Більше того, насолодитись українським гімном жителі Криму могли й у торговому центрі Севастополя. Через гучномовці мелодію головної пісні українського народу чули перехожі на вулиці. Епічне відео опубліковано у мережі.

Пропагандистам такий "привіт від України", судячи з усього, не сподобався. У севастопольських Telegram-каналах пишуть, що "акорди перемоги" сильно здивували слухачів.

Гімн України в Криму
Реакція пропагандистських каналів

Нагадаємо, гімн України зовсім недавно вже звучав у містах тимчасово окупованого рф Криму. У День Незалежності України мелодія лунала з камер відеоспостереження із вбудованими динаміками, відео із реакцією мешканців підірвало соцмережі.

Як раніше повідомляв "Телеграф", у Севастополі затримали чоловіка, який увімкнув популярну пісню "Ой, у лузі червона калина" у власній машині. Жителя звинуватили в "дискредитації збройних сил росії", затримувати його прийшли одразу троє силовиків у повній амуніції.