Цинічний удар російських терористів по Слов'янську: кількість жертв знову зросла (оновлено)

Читать на русском
Автор
4807
Слов'янськ, зруйнований обстрілом будинок
Слов'янськ, зруйнований обстрілом будинок

Станом на 23:50 рятувальники витягли з-під завалів багатоквартирного будинку тіло загиблої жінки

Число жертв російського ракетного удару по прифронтовому місту Слов'янськ Донецької області знову зросло. Рятувальники витягли з-під завалів зруйнованого багатоповерхового будинку тіла ще двох людей.

Про це повідомляють "Донбас. Реалії". Таким чином, внаслідок російського удару загинули вже 11 людей.

Раніше повідомлялося, що рятувальники витягли з-під завалів тіло загиблої жінки, яка стала дев'ятою жертвою. Про це заявила речник ДСНС у Донецькій області Вероніка Бахал, повідомляє "Суспільне".

За даними представника ДСНС, станом на 23:50 п'ятниці рятувальники витягли з-під завалів багатоквартирного будинку у Слов'янську тіло загиблої жінки. Продовжуються пошуки ще чотирьох людей.

В свою чергу, в МВС повідомили, що російські війська випустили по Слов'янську 7 ракет: пошкоджено 34 багатоповерхівки, 20 приватних будинків, об'єкти цивільної інфраструктури та 12 автомобілів.

Нагадаємо, вчора російські окупанти обстріляли житловий квартал Слов'янська . Станом на 19:50 було відомо, що внаслідок удару ворога загинуло понад п'ять осіб. На жахливий обстріл відреагував президент України Володимир Зеленський, наголосивши, що за такі дії буде справедлива відповідальність.

Нагадаємо, що нещодавно горезвісний "руський мір" вкотре показав свій терористичний звірячий оскал, стративши полоненого українського військовослужбовця.