В Одеській області учні ПТУ приїхали на святкову лінійку п’яними та танцювали на даху "Жигулів"

Читать на русском
Автор
526
Учні танцювали п’яні на даху автомобіля
Учні танцювали п’яні на даху автомобіля

Нетверезі учні влаштували танці на даху автомобіля.

У середу, 1 вересня, коли в Україні та світі відзначають День знань, в Одеській області в одному з ПТУ влаштували ціле шоу.

Інцидент стався в Подільському професійно-технічному ліцеї. Швидше за все студенти десь відсвяткували початок навчального року, після чого вирішили ефектно приїхати на навчання.

На святкову лінійку прибули на автомобілі "Жигулі", на даху якого танцювали 2 п’яних юнаки. На місце зразу викликали правоохоронців.

Як повідомляє прес-служба поліції Одеської області, з машини лунала гучна музика, а за кермом ВАЗа знаходився нетверезий водій.

Як виявилося, автомобілем, який заїхав у двір, керував 18-річний юнак. А на його даху танцювали двоє неповнолітніх братів — 16 і 17 років.

Порушників забрали у відділок, де з’ясувалося, що у всіх є ознаки сп’яніння.

Крім того, на святковій лінійці помітили ще одного хлопця в нетверезому стані.

На двох братів і учня закладу правоохоронці склали протокол за появу в громадських місцях у нетверезому стані. Вони заплатять тільки 85 гривень штрафу.

18-річний водій автомобіля за водіння транспортом в нетверезому стані буде відповідати за ст. 130 КпАП. Йому загрожує штраф в 10 200 гривень і позбавлення прав на рік.

Нагадаємо, сьогодні, 1 вересня, у вінницькій школі під час святкової лінійки стався трагічний випадок — помер 71- річний дідусь першокласника.