Поки мами не було вдома: в Одесі чоловіка підозрюють у зґвалтуванні семирічної падчерки (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Вітчим начебто знущався над дитиною, доки матері не було вдома Новина оновлена 05 жовтня 2021, 15:25
Вітчим начебто знущався над дитиною, доки матері не було вдома. Фото Ілюстративне фото

Не витримавши знущань, дівчинка в усьому зізналася бабусі

Одеські правоохоронці пред’явили підозру в зґвалтуванні малолітньої дитини одному з місцевих жителів.

Подробиці повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Відомо, що 36-річний підозрюваний проживав разом із жінкою, у якої вже була семирічна донька. Через якийсь час дівчинка розповіла бабусі, що вітчим начебто змушує її вступати із ним в інтимні стосунки.

Стверджується, ніби мати не знала про те, що відбувається: насильство відбувалося, поки вона була на роботі.

Після звернення в поліцію правоохоронці провели кілька експертиз. Їх результати вказують на причетність підозрюваного до скоєння подібного злочину.

Наразі чоловік знаходиться за ґратами, не маючи можливості вийти завдяки внесенню застави. Правоохоронці наголошують: якщо провину горе-вітчима доведуть, йому світить до десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поліцейські знайшли прямі докази провини 36-річного одесита

Місцевий сегмент соціальних мереж не залишився байдужим до новини про те, що трапилося.

"Каструвати хірургічно без анестезії або наркозу", "Чому всього 10-15 років?! За такі речі взагалі не можна випускати з в’язниці ніколи!", "Бідна дитина, ця особа чоловічої статі завдала фізичну і психологічну травму на все життя!", "Ось коли прикро, що немає смертної кари..." — поділилися своїми міркуваннями в інтернеті одесити.

Це вже не перший випадок, коли в Одесі поліцейські арештовують дорослих чоловіків за підозрою в педофілії. Як уже повідомляв "Телеграф", недавно на лаву підозрюваних потрапив один із місцевих жителів, який шантажував неповнолітніх дівчаток їхніми відвертими фотографіями.

Також ми розповідали, що від насильства потерпають не лише діти, а й дорослі жінки. Наприклад, відома українська художниця Надія Кушнір зізналася, що її ледь не зґвалтували під час поїздки в поїзді.