"Норм двері вийшли": під Одесою водій протаранив будинок пенсіонера (фото)

Читати російською
Автор

Причиною інциденту винуватець називає погану видимість через туман

Ніч із 29 на 30 жовтня видалася ненудною для 80-річного мешканця села Ольшанка, що на Одещині. Все тому, що до нього в будинок на всій швидкості в’їхав водій.

Подробиці інциденту повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

Відомо, що аварія сталася близько другої години ночі. 64-річний водій, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen, в якийсь момент втратив контроль над керуванням.

Жертв серед людей, на щастя, немає /od.npu.gov.ua

Машина врізалася в стіну будинку, "організувавши" там новий просвіт і наполовину опинившись посеред кухні. За щасливим збігом обставин, господаря житла не було в постраждалій кімнаті, тому він відбувся лише зіпсованим майном і, звісно, непоганим переляком.

Автомобіль буквально "вивалив" половину стіни /od.npu.gov.ua

За словами водія, через туман, що спустився на землю, видимість на дорозі значно погіршилася. Саме погодні умови винуватець ДТП і називає головною причиною інциденту.

Поліцейські поки не повідомляють, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння. Втім, відомо, що кров на аналіз правоохоронці взяли.

Додамо, що село Вільшанка, де й сталася нічна аварія, належить до Савранської об’єднаної громади.

До речі, така незвичайна ДТП вже викликала резонанс у користувачів мережі. Дехто співчуває власнику постраждалого будинку, інші ж — жартують про ремонт та нові двері.

До речі, це далеко не перша аварія на Одещині за останні кілька днів. Раніше "Телеграф" розповідав, що на трасі "Одеса-Київ" примудрилися зіткнутися відразу три завантажені фури.