Помітив лише пляму: на трасі Київ-Одеса машина сбила жінку (фото)

Читать на русском
Автор
2062
Жінка перебігала дорогу посеред траси
Жінка перебігала дорогу посеред траси. Фото Колаж "Телеграфу"

Водій, який вчинив наїзд, прямував до столиці

Вночі з 13 на 14 листопада під Одесою зафіксували смертельну дорожньо-летальну пригоду — від отриманих травм померла літня дама-пішохід.

Про інцидент повідомив одеський ресурс "УСИ Online".

Відомо, що аварія сталася на шосе Київ-Одеса в районі 435 кілометра. 25-річний водій Daewoo Sens поспішав до столиці, тож їхав на дуже високій швидкості.

На жаль, у якийсь момент на дорогу вийшла жінка похилого віку (згідно з показаннями очевидців, на вигляд близько 70 років), щоб перейти на інший бік.

Через швидку їзду водію не вдалося зорієнтуватися, і він скоїв наїзд. Отримані травмою жінки стали для неї летальними, вона загинула на місці. Знімки з місця події з етичних міркувань на сайті не викладаємо, але ви можете ознайомитися з ними в нашому Telegram-каналі (18+).

За словами хлопця, який був за кермом, він встиг лише помітити "якусь зелену пляму", перш ніж сталося зіткнення.

Неуважність водія, а також необачність самого пішохода, яка переходила дорогу в недозволеному місці в темний час доби, ймовірно, в сукупності і призвели до такого наслідку аварії.

Що загрожує винуватцю ДТП, наразі невідомо.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, що напередодні під Одесою сталася аварія за участю поліцейського автомобіля. Серед постраждалих є навіть маленькі діти.