Незважаючи на погоду: одеські моржі влаштували заплив у морі наприкінці листопада (відео)

Читати російською
Автор

Температура води в морі на момент занурення становила лише 10 градусів

В Одесі в неділю, 21 листопада, на пляжі "Ланжерон" зібралися місцеві любителі плавання у холодній воді, які здійснили традиційний заплив. На цей раз "Клуб моржів Одеси" плавав на підтримку акції #спасаюмаму.

Про це повідомили у Facebook-сторінці клуб, а відповідним відео поділився Telegram-канал "Одеса Info".

Перед зануренням у воду досвідчені "моржі" разом із новачками робили зарядку, розминалися та налаштовувалися на позитивний лад. На "Ланжерон" цього разу прийшло кілька десятків людей, які після зарядки пірнули в море і жваво там хлюпалися.

Моржі Одеси влаштували благодійний заплив

На сторінці клубу повідомляється, що цей заплив моржів організували на підтримку сестри учасниці "Клубу моржів Одеси" Марини Калашлінської, яка збирає гроші на лікування своєї мами — жінка страждає на рак легені.

Варто зазначити, що одеським моржам довелося плавати у досить холодному морі. За даними порталу Sea Temperature, температура води в Одесі станом на 14.00 21 листопада становить 10.3°C. Загалом така температура води є неприйнятною для купання, проте для загартованих громадян це не перешкода. Температура повітря в Одесі на момент виходу новини була всього 11°C.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що біля моря в Одесі знайшли звалище сміття та секс-іграшки. Цікавим є той факт, що звалище влаштували посеред Лузанівського парку.