Тролейбуси та мотоцикли: вулицями Одеси пройшли два яскраві новорічні паради (відео)

Читать на русском
Автор
Обидва паради вважаються для одеситів уже традиційними
Обидва паради вважаються для одеситів уже традиційними. Фото Колаж "Телеграфу"

Жителі та гості міста із задоволенням спостерігають за процесіями та фотографуються з їхніми учасниками

У День Святого Миколая, 19 грудня, вулицями Одеси розсікали відразу два святкові автопробіги з Дідами Морозами та Снігуроньками. Щоправда, використовували казкові персонажі не сани, а мотоцикли та тролейбуси.

Подробиці повідомляють місцеві ЗМІ, передає "Телеграф".

Так, парад новорічних тролейбусів в Одесі проводиться вже вп’яте. За його організацію відповідальне підприємство "Одесміськелектротранс" — саме комунальники прикрашають транспорт та забезпечують мешканцям та гостям міста святковий настрій.

Парад новорічних тролейбусів в Одесі
Водії тролейбусів були одягнені в костюми
Парад Дідів Морозів на тролейбусах в Одесі
Окраса транспорту сподобалася і дорослим, і дітям

Цього року у ході взяли участь вісім тролейбусів, проте вже у 2022-му їхню кількість обіцяють збільшити. Процесію можна було помітити увечері 19 грудня тролейбусним маршрутом №9 (від вул. Інглезі до вул. Рішельєвської).

Парад тролейбусів в Одесі фото
Вулицями міста проїхало 8 святкових авто
Парад тролейбусів в Одесі фото 2
Фотокартку на пам’ять

Усі, хто не встиг побачити тролейбусний заїзд Дідів Морозів та Снігуроньок на власні очі або сфотографуватися з ними, можуть спробувати це зробити у православне Різдво, 7 січня.

Парад тролейбусів в Одесі 2021

В іншій частині Одеси, знаменитою Дерибасівською, увечері 19 грудня казкові персонажі промчали вже на іншому виді транспорту — мотоциклах. Місцеві байкери влаштували справжню виставу, прикрасивши свій транспорт гірляндами, ялинками та навіть фігурками пряникових чоловічків. Вони із задоволенням позували для фотографій, їздячи центром міста.

Парад Дідів Морозів на мотоциклах в Одесі 2021

Зазначимо, що у День Святого Миколая в Одесі, як і у більшості міст України, відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки. А ось у столиці вогні святкової красуні спалахнули 18 грудня. Як виглядає головне новорічне дерево країни "Телеграф" показував у своєму ексклюзивному фоторепортажі.