Російський військовий корабель пішов? В Одесі – морський бій (відео)

Читать на русском
Автор
43260
Кадр із відео
Кадр із відео

Кількість трофеїв українських захисників на Одещині може збільшитися

Війна в Україні проти російських загарбників продовжується і на суші, і на морі. Біля берегів Одеси сталося зіткнення в акваторії Чорного моря.

Про морський бій повідомляють регіональні телеграмні канали. Попередньо — було помічено два російські військові судна. Згідно з неофіційними даними, зустріч на морі закінчилася позитивно для української сторони і один російський військовий корабель був пошкоджений. Пізніше інформацію підтвердили в ОВА.

Чому росії не виграти війну проти України?

Зазначимо, що відео знято рано вранці. Місцеві ЗМІ повідомили, що кораблі відкривали хаотичний вогонь із артилерійських знарядь.

Спікер Одеської військової адміністрації Сергій Братчук коментуючи ранкову повітряну тривогу та звуки канонади в Одесі зазначив, що ворог тисне і "здихає", але "в нього багато заліза, от і стріляє".

Раніше "Телеграф" повідомляв про ракетний удар по Рівненській області — під приціл потрапив загальновійськовий полігон. росіяни обстрілюють українські війська здалеку — на всіх рубежах прямого зіткнення їм завдали досить сильної шкоди, і вони намагаються заповнити сили.