Разумков вигідно вирізнився якісною засмагою на церемонії встановлення прапора Незалежності України перед Радою

Читать на русском
Автор
Дмитро Разумков на церемонії під Радою
Дмитро Разумков на церемонії під Радою. Фото telegraf.com.ua

Засмаглий спікер парламенту вигідно відрізнявся від своїх же колег

У Києві у п’ятницю, 20 серпня, напередодні 30-ї річниці Незалежності України урочисто відкрили стенд з Прапором Незалежності. Церемонію відкриття відвідали українські політики, на тлі яких дуже якісною засмагою відзначився спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Кадрами з місця подій поділився власний кореспондент "Телеграфа".

Урочисту церемонію відвідали кілька народних депутатів від фракції "Слуга народу", керівництво апарату Верховної Ради і діти з різних регіонів України, яким пізніше провели екскурсію по будівлі українського парламенту, проте всі вони меркнули на тлі "шоколадної" засмаги Разумкова.

Фото: Ян Доброносов, "Телеграф"

У соцмережах, до слова, журналісти "Телеграфа" не виявили слідів закордонного відпочинку спікера парламенту. Відомо лише, що три дні тому вже засмаглий Разумков відвідав Сорочинський ярмарок у Полтавській області, а 28 липня прибув з робочим візитом до Одеської області.

Разумков на Сорочинському ярмарку
Разумков в Одеській області

Можемо припустити, що рівномірну "шоколадну" засмагу спікер Ради привіз саме з Одеської області. Підтвердженням цьому можуть служити публікації в Instagram політика.

Раніше "Телеграф" повідомляв, якою буде погода на українських курортах на вихідних. Відзначимо, що на узбережжі Чорного моря буде спекотно, так що це відмінний привід вирватися у відпустку і засмагнути не гірше Дмитра Разумкова.