"Вже на позиціях": розвідка США оприлюднила подробиці можливого нападу РФ на Україну

Читать на русском
Автор
8269
Росіяни можуть напасти на нас із трьох напрямків
Росіяни можуть напасти на нас із трьох напрямків. Фото Відкриті джерела

Американці вважають, що 100 000 російських солдатів готові атакувати Україну навіть в умовах холоду

У розвідці США розсекретили інформацію про можливе вторгнення Росії в Україну, про яке останнім часом все частіше говорять військові експерти та українські урядовці. Американські фахівці говорять, що РФ може напасти на нас через Білорусь, окупований Крим і російські кордони.

За інформацією Bloomberg, яке посилається на джерела в розвідці, атака може статися через три вищезгадані напрямки. Причому брати в ній участь можуть приблизно 100 батальйонних тактичних груп — це близько 100 000 солдатів, готових "атакувати на пересіченій місцевості і в умовах холоду".

Насторожує і той факт, що половина цього війська країни-агресора, за інформацією агентства, вже на позиціях. Крім того, продовжує ЗМІ, можливе вторгнення відбуватиметься за підтримки авіації.

У США вважають, що Кремль посилює дезінформацію щодо України і для цієї мети найняв агентів, щоби дестабілізувати обстановку в нашій країні.

Важливо! Ця інформація є публікацією авторитетного іноземного ЗМІ, але має сприйматися не як анонс можливої події, а лише як ймовірність чи попередження.

Нагадаємо, що раніше у Росії відреагували на інформацію про ймовірну підготовку повномасштабної війни проти України.