"Полетить до Путіна та Медведєва": Притула у Шустера розніс Бойка та ОПЗЖ (відео)

Читать на русском
Автор
12165
Сергій Притула та Юрій Бойко
Сергій Притула та Юрій Бойко. Фото Колаж "Телеграфу"

Телеведучий та шоумен розповів про важливість консолідації суспільства.

Сергій Притула, який також займається політикою, різко висловився про ОПЗЖ та співголову партії Юрія Бойка у контексті обговорення можливого вторгнення РФ в Україну. Серед іншого він припустив, куди вирушать Бойко та інший нардеп від партії ОПЗЖ Віктор Медведчук.

Свої думки телеведучий озвучив у ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Притула сказав, що, щоб протистояти атаці на Україну, потрібна "монолітність українського суспільства" і у разі ескалації він, Петро Порошенко, президент Володимир Зеленський можуть звернутися до своїх прихильників та закликати їх на захист країни. Але цього не зробить Юрій Бойко. За словами телеведучого, у цей час той "полетить з Медведчуком до Путіна та Медведєва домовлятися за газ".

Також Притула назвав ОПЗЖ п’ятою колоною і зазначив, що опозиційну партію варто називати проросійською. Досягти консолідації українського суспільства проти зовнішньої загрози, на думку шоумена, можна, якщо лідери ОПЗЖ скажуть своїм прихильникам, що "Росія — окупант, а Путін — вбивця".

Притула про Бойка

Раніше "Телеграф" писав про підсумки зустрічі російського президента Володимира Путіна та лідера США Джо Байдена, на якій порушувалася тема дипломатичного врегулювання конфлікту та зниження ескалації біля кордонів України.