Нардеп Шуфрич влаштував суперечку на шоу Шустера: подробиці

Читать на русском
Автор
5760
Скріншот ефіру
Скріншот ефіру. Фото скриншот Youtube

В ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" сталася суперечка між учасниками

Головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов звинуватив деяких українських депутатів у просуванні російських меседжів, після чого нардеп від партії "Опозиційна платформа – За життя" Нестор Шуфрич, якого раніше викрили у визнанні російської влади у Криму, покинув студію ток-шоу просто у прямому ефірі.

Перепалка сталася в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" у п’ятницю, 18 лютого, як передає "Телеграф".

Так, гості програми обговорювали, чи потрібно Україні евакуювати жителів із прифронтових районів Донбасу. Більшість запрошених спікерів висловилися проти, вважаючи, що так Україна піде на поводу у Росії і підтримає меседж про нібито загрозу нападу з української сторони.

Проте Шуфрич заявив, що "готується масштабна військова операція, і треба думати про порятунок людей". На що лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко сказав, що і голова ВСУ України, і міністр оборони, і РНБО спростували дані щодо підготовки будь-яких операцій з боку України.

Після чого виступив Бутусов, який заявив про "двох російських клоунів" у студії, ймовірно, маючи на увазі Шуфрича та Євгена Мураєва (лідера партії "Наш").

"У нас тут є два російські клоуни в студії, які просуватимуть російські наративи. Такий російський клоун (має на увазі Шуфрича. – Ред.), його партія, всі депутати його фракції втекли з України. Депутат ОПЗЖ Олег Волошин втік до Росії. І єдиний, хто залишився і втікає зараз зі студії, це Шуфрич. Вони пальцем об палець не вдарили, щоб евакуювати хоча б одну людину з Донбасу. Вони самі свої з*адниці вивезли з України, і вся фракція ОПЗЖ сидять зараз у Європі на своїх віллах", — заявив Бутусов.

В одну мить, поки журналіст виступав зі звинуваченнями на адресу ОПЗЖ, Шуфрич залишив студію просто у прямому ефірі.

Згодом з'ясувалося, що нардеп залишив студію, щоб узяти якісь папери, які, за його словами, доводять його правоту.

Як повідомлялося, на Донбасі різко зросла кількість обстрілів бойовиками українських позицій та населених пунктів на Донбасі.