Гауляйтер Херсонщини загинув у ДТП - росЗМІ

Читать на русском
Автор
4032
кирило стремоусов
кирило стремоусов

Інформація поки не підтверджена справді достовірними особами

Одіозний колаборант, заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області кирило стремоусов загинув у ДТП. Ймовірно, що це сталося внаслідок ДТП. Про це пишуть джерела Readovka, російського Telegram-канала.

Джерела державного пропагандистського ресурсу RT у силових структурах підтверджують загибель кирила стремоусова. Про його смерть також написав низка російських воєнкорів. Серед тих, хто спираючись на джерела, підтвердив смерть колаборанта, є й колаборант Анатолій Шарій.

"Вже кілька джерел підтверджують смерть Стремоусова. ДТП. Якщо це правда, то я розумію, що це за "ДТП", саме сьогодні, коли решта Херсона очевидна", — пише він.

Крапку в чутках з російської сторони поставило повідомлення пресслужби окупаційної влади Херсонської області. Замкерівника так званої "військово-цивільної адміністрації" Херсонської області Катерина Губарєва підтвердила загибель гауляйтера стремоусова, пишуть росЗМІ. Підтвердження його смерті з української сторони наразі немає.

Про смерть стремоусова повідомив також так званий "губернатор" Херсонської області володимир сальдо. Він зазначив, що той загинув на території Херсонщини в автомобільній аварії.

Повідомлення сальдо

Пропагандистські Telegram-канали вже публікують пости зі співчуттями щодо його смерті і описують життя колаборанта. Вони називають його справжнім "патріотом росії" і підкреслюють, що він неодноразово заявляв, що повернення Херсонської області до складу України неможливе.

Повідомлення російських Telegram-каналів

Вважається, що його смерть може бути пов'язана із ймовірною здачею міста Херсон українським військам найближчим часом.

Нещодавно колаборант стремоусов робив неоднозначні заяви, які свідчили про можливий відхід російських окупантів з обласного центру.