Замість палива – обман: шахраї створили клон сайту відомої мережі АЗС

Читать на русском
Автор
Шахраї створили клон сайту мережі АЗС
Шахраї створили клон сайту мережі АЗС. Фото Информатор Деньги

Українців попередили про шахраїв, які замість палива крадуть гроші та персональні дані

З метою заволодіння грошима та персональними даними клієнтів шахраї створили клон офіційного онлайн-магазину мережі АЗС WOG. Для введення в оману користувачів на фейковому ресурсі розміщено посилання на офіційний сайт мережі та Центр підтримки клієнтів.

Про це повідомляє компанія на офіційній сторінці в соцмережі Facebook. Таким чином через фейковий сайт аферисти намагаються продати тим, хто потребує палива, нібито талони і паливні карти компанії.

У своєму зверненні до соцмережі мережа WOG закликає купувати талони та паливні картки виключно через офіційні представництва WOG, контакти яких знаходяться на офіційному сайті wog.ua. У жодному разі не звертатися у сторонні компанії та не купувати з рук.

"Любий клієнте, зверни увагу — WOG не реалізує паливні талони та карти через сторонні сайти, Telegram-канали, групи у Viber, сторінки в TikTok та інші соціальні мережі. Також ми не ведемо комунікацію в Telegram-каналах про продаж паливних талонів, тому будемо вдячні за твою активну позицію та розміщення скарг на подібні публікації — не дозволяй шахраям вводити себе в оману", - повідомляє прес-служба компанії.

Для отримання актуальної інформації про наявність палива клієнтам компанії рекомендують користуватися розділом "Карта" у додатку PRIDE, та по можливості уникати анонімних груп та каналів, що інформують про наявність палива, оскільки саме ці групи використовуються для реклами різних шахрайських схем з фіктивного продажу талонів.

Раніше через проблеми з паливом навесні купівля палива через паливні талони була одним із найбільш популярних способів придбати бензин, але в даний час дефіциту палива в західних та південних регіонах країни не спостерігається, але залишилися проблеми на сході та в центрі.