Доброго ранку! Гарні листівки з добрими побажаннями

Читать на русском
Автор
29939
Ранок – важлива частина дня
Ранок – важлива частина дня. Фото kartinkin.net

Від того, як ви починаєте новий день, залежить дуже багато

Ранок – особливий час, який кожен проводить по-різному. Хтось роздумує про новий день за чашкою ароматної кави, а хтось приймає контрастний душ для швидкого пробудження і виконує зарядку. Дуже приємно, коли вранці вам є кому посміхнутися і почути добре слово у відповідь. Якщо ж ваші кохані та друзі не поруч, то ви все одно можете побажати їм доброго ранку за допомогою електронного "привіту" — гарної листівки.

Ви можете як відправити вітання з добрим ранком понеділка, так і порадувати близьких затишною листівкою будь-якого іншого дня тижня. "Телеграф" публікує добірку яскравих листівок із побажаннями доброго ранку. Можете вибрати милу картинку з котом або симпатичне зображення з вітаннями у віршах. Якщо любите простіше, то вам підійде лаконічна листівка з побажаннями доброго ранку своїми словами.

Кожну з цих листівок і картинок ви можете завантажити на свій гаджет і відправити близьких, друзям, колегам у будь-якому месенджері. Вони зрадіють побачити вранці таке тепле побажання. Ці листівки піднімають настрої та допомагають зустрічати новий день з посмішкою, натхненням і приємними очікуваннями чогось прекрасного у найближчі 24 години.

Листівки доброго ранку

Доброго ранку, нехай все буде добре
З добрим зимовим ранком
Доброго ранку і вдалого дня
Доброго ранку у віршах
Доброго ранку
Доброго ранку, вірш

Раніше "Телеграф" ділився не менш чудовими листівками з побажаннями швидкої перемоги.