З іменинами, Таня! Найкрасивіші вітання та листівки на День ангела Тетяни

Читати російською
Автор

Не забудьте привітати Тетянку з іменинами

Тетяни, — дивовижні жінки, і, мабуть, кожен має хоча б одну знайому Таню. Раніше ми розповідали, що означає це ім’я і коли всі Дні ангела Тетяни протягом року. Тепер же "Телеграф" зібрав добірку привітань на День ангела для Тані своїми словами у прозі, у віршах, а також картинки та листівки для Тетяни українською.

Короткі привітання з Днем ангела Тетяни

  • З іменинами, Таня! Будь завжди такою ж життєрадісною та чарівною, як зараз.
  • Танюшка, шлю сердечні привітання у твій День ангела! Бажаю довше залишатися такою ж яскравою і незвичайною, а також щоб ти знайшла своє кохання і була щаслива. Адже ти цього гідна!
  • Вітаю з твоїм днем, Тетянко! Нехай удача супроводжує тебе у всіх починаннях, а янгол захищає від негараздів. Нехай у тебе ніколи не виникає складних перешкод у житті, а мрії стають реальністю швидше, ніж очікуєш!
  • На День Тетяни бажаю тобі море приємних несподіванок, дивовижних миттєвостей, яскравих спогадів. Бажаю завжди залишатися щасливою людиною з гарячим серцем та відкритою душею.
  • З днем Тетяни! Бажаю бути неповторною Тетяною, радісною Танечкою, мрійливою Танюшкою, цілеспрямованою Танею. Люби та будь кохана, живи красиво та насолоджуйся кожним днем!

Листівки для привітання на День ангела Тетяни

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які подарунки суворо заборонено дарувати родичам, щоб не накликати на них лиха.