Душевні привітання з днем народження гарній знайомій

Читать на русском
Автор
2665
Хороші побажання піднімуть настрій іменинниці
Хороші побажання піднімуть настрій іменинниці. Фото pexels.com

Виберіть для знайомої дівчини незабутні побажання до її дня народження

День народження — свято, яке однаково люблять дорослі та діти, чоловіки та жінки. І всім дуже приємно у це свято чути багато добрих та теплих слів на свою адресу. Гарне привітання підіймає настрій і робить свято ще кращим. Таких знаків уваги потребують не тільки наші рідні, а й просто хороші знайомі.

"Телеграф" склав добірку гарних привітань із днем народження знайомій дівчині. Будь-яке з них ви зможете відправити своїй добрій знайомій у месенджері.

З днем народження знайомій дівчині

Поспішаю швидше привітати прекрасну дівчину, яка святкує сьогодні справжнє свято! Здоров’я тобі на довгі роки, найкращих подруг і друзів поряд, люблячого серця, перемог та удач на кожен день! Нехай доля подарує море позитиву, океан фінансових можливостей та острівець кохання серед яскравого життя!

***

У цей чудовий день найкрасивіші квіти розквітають для тебе! Нехай тільки тобі світить сонце, зеленіють дерева і співають птахи! Залишайся завжди найщасливішою! Удачі тобі, успіхів, ніжності та найпрекрасніших людей на твоєму шляху!

***

Добру знайому вітаю з днем народження та бажаю, щоб кожен день твого життя був наповнений оптимізмом, свіжими ідеями та цікавими зустрічами. Нехай у тебе завжди буде чудове здоров’я, прекрасний настрій, і нехай щоранку зустрічає яскравими променями та усмішками близьких!

***

Сьогодні чудовий день – день твого народження! Вітаю тебе. Будь коханою дружиною. Нехай тебе люблять діти. Успіхів тобі у кар’єрі. Нехай тобою дорожать друзі. Віри, надії та любові тобі! З Днем народження!

***

Вітаю з днем народження. Для гарної знайомої хочу побажати добрих і пам’ятних днів яскравого життя, щасливих усмішок та тріумфів, романтичних пригод у Парижі, блаженства душі та тіла на екзотичних островах, вдалого шопінгу по італійських бутіках, шикарних вечерь у ресторанах улюбленої кухні.

***

Вітаю з днем ​​народження! Нехай скоріше до вас прийдуть успіх і добробут, нехай оточують любов, турбота та всі сюрпризи в житті будуть добрими та позитивними. Нехай у вашому серці оселяться мир і впевненість, а в домі завжди панують любов та розуміння. Нехай кожен новий день буде хоч трохи, але краще за попередній. Всіх благ!

Раніше "Телеграф" публікував барвисті картинки з побажаннями доброго ранку.